Bravest-Feathered Money-Making - Try Again

Mysigt värre

Ny inredning till hemmet
Nu har jag fått ett nytt ryck att införa en ny inredningsstil hemma. Jag ska nu ha en lite mysigare stil, nu är ju allt väldigt fyrkantig och hård designerstil och ungefär allt går i gråskala. Men nu till hösten så vill jag ha det mysigare, med plädar, fluffiga mattor, ljus, mer trä och bruna nyanser. 

På vägen mellan jobbet och stationen så ligger det en jättestor lampshop, så jag tänkte ´varför inte gå in och kika lite´. Så jag gick in där och försökte sätta på mig lite nyare, mysigare glasögon. Jag letade efter andra slags lampor än vad jag annars hade letat efter OCH jag hittade faktiskt en jättefin lampa som kommer passa som handen i handsken hemma hos mig nu när jag byter stil. Två supermysig och fin oljelampa. Tidigare har jag endast associerat oljelampor med sagan om Aladdin. Men nu ska jag börja associera det med mitt mysiga hem istället. 

Min man kommer nog bli lite förvånad när jag sakta men säkert kommer ändra om hemma. Jag tror också att han kommer att tycka att det kommer börja påminna lite om inredningen hemma hos mina föräldrar. Den inredningen som jag aldrig någonsin skulle ta efter. Min mamma har alltid haft tanken om att det ska vara mysigt hemma, mycket växter, filtar, ljus, mattor (överallt) och allt är fluffigt och brunt. Men jag kommer ju inte direkt att gå till överdrift så som hon har gjort. Utan jag vill ju ha kvar det där stilrena, hårda som grund i inredningen. Det är det som är så bra med att ha grunden helt stilren, att man kan byta lite stilar då och då men fortfarande ha en bra grund att utgå ifrån. Nu ska jag googla runt lite för att försöka hitta en ny snygg, fluffig matta.